Foto: din surse publice
Rețetă pentru o mâncare sănătoasă pentru fiecare zi
Verdețurile sunt bogate în substanțe nutritive precum vitamina K, C, acid folic și vitamina A. Șunca, la rândul ei, încântă cu o aromă bogată și strălucitoare.
Rețetă
Ingrediente:
- 6 felii de bacon
- 2 șaloți mari
- 4 buchețele de ierburi aromatice
- sare și piper
- 1 lingură suc proaspăt de lămâie
Preparare:
- Se prăjește baconul la foc mediu, amestecând ocazional, până devine crocant.
- Se transferă pe o farfurie.
- Se pun eșalotele într-o tigaie și se prăjesc, amestecând frecvent – 3-5 minute.
- Se adaugă apoi ierburile aromatice, sarea și piperul și se prăjesc, amestecând frecvent.
- La sfârșit, se așază peste șuncă și se stropește cu suc de lămâie.