Omletă într-o chiflă cu piept afumat: rețeta pentru gustarea perfectă

Foto: din surse deschise

Aceasta nu este doar o omletă, ci o mâncare consistentă și gustoasă, care este la fel de potrivită pentru micul dejun și pe tot parcursul zilei

Există sute de rețete pentru prepararea omletelor, iar fiecare hostess are propria sa metodă încercată și adevărată. Bloggerița culinară Katerina Movchan povestește și arată cum să faci nu doar o omletă, ci o mâncare consistentă și gustoasă, care este la fel de potrivită pentru micul dejun și pe tot parcursul zilei.

Omletă în chiflă cu piept afumat

Ingrediente:

  • piept afumat (bacon) – 100 gr;
  • chifle – 3 buc;
  • ouă – 3 buc;
  • smântână – 3 linguri;
  • muștar picant – 1 linguriță;
  • brânză tare – 50 gr;
  • pătrunjel (tocat mărunt) – după gust;
  • sare și piper după gust.

Preparare:

  1. Preîncălziți cuptorul la 180 de grade (modul top-bottom cu convecție).
  2. Acum este necesar să pregătiți umplutura de ouă. Într-un bol se amestecă ouăle, smântâna, muștarul, jumătate din brânza rasă, pătrunjelul, sare și piper.
  3. Se taie baconul în cuburi mici.
  4. Se decupează centrul fiecărei chifle. Puneți pieptul înăuntru, umpleți până sus cu umplutură de ouă și presărați cu brânză.
  5. Puneți chiflele la cuptor timp de 15-20 de minute.
  6. Serviți această omletă cu legume proaspete.
Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Cheile Nerei