Cel mai rapid fel de mâncare pentru cină cu 5 ingrediente: rețetă pentru tocană cu varză și cârnați

Aceasta este o rețetă foarte ușoară și necostisitoare

Această tocăniță cu varză, cartofi și cârnați se prepară foarte repede. Și este destul de ieftină. În loc de cârnați, puteți lua coaste afumate, carne de porc sau vită, dar atunci carnea va trebui să fie pre-gătită. Focus vă va spune cum să faceți o tocană gustoasă și necostisitoare.

Ingrediente:

  • 1 varză medie;
  • 1 ceapă mare;
  • 4 cartofi mari;
  • 4-5 cârnați sau cârnați de vânat;
  • ulei vegetal, sare, piper negru proaspăt măcinat.

Se prepară:

  1. Se mărunțește varza prin îndepărtarea miezului. Și se taie în bucăți lungi de 1,5-2 cm. Se curăță de coajă ceapa și cartofii. Se taie ceapa în inele sferturi și cartofii în cuburi.
  2. Se prăjește ceapa într-o cratiță adâncă, cu fundul gros, în ulei, timp de aproximativ cinci minute. Se adaugă cartofii și se prăjesc încă cinci minute. Se adaugă varza, se amestecă, sare și piper și se fierbe la foc mic cu capacul pus până când varza și cartofii sunt moi, aproximativ 25 de minute.
  3. Tăiați cârnații sau crenvurștii în bucăți de 2 cm și, cu 5 minute înainte de gătire, adăugați-i în tocană și amestecați. Tocănița este gata. Puteți adăuga și alte legume după gustul dumneavoastră și presărați cu ierburi proaspete înainte de servire.
Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Cheile Nerei