Salată de ouă: rețetă simplă

Salata de ouă este o opțiune rapidă, gustoasă și consistentă pentru micul dejun, o gustare sau o cină ușoară

După Paște rămân adesea ouă de Paște în frigider și apare întrebarea – unde să le punem? Pentru a nu le arunca, ci pentru a le folosi într-un mod gustos, puteți face mâncăruri delicioase din ouă. RBC-Ucraina relatează despre ideea de a „utiliza” ouăle de Paște într-un mod gustos.

Salată de ouă

Salata de ouă este o opțiune rapidă, gustoasă și consistentă pentru micul dejun, o gustare sau o cină ușoară.

Această salată de ouă rapidă poate fi preparată în doar câteva minute, ceea ce o face o alegere excelentă pentru cei care apreciază simplitatea și savoarea.

Ingrediente:

  • ouă de găină – 3 buc
  • cremă de brânză – 300 g
  • praz -1 buc.
  • paprika măcinată – după gust
  • sare

Preparare:

  1. Se pune crema de brânză într-o salatieră și se curăță prazul bine spălat.
  2. Se toacă mărunt partea sa albă și o bucățică mică din partea verde.
  3. Se transferă prazul într-un bol de salată și se amestecă bine crema de brânză și ceapa.
  4. După aceea, tăiați mărunt ouăle fierte. Puneți-le în salatieră, adăugați sare și paprika, amestecați foarte ușor.
Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Cheile Nerei