Salata de ouă este o opțiune rapidă, gustoasă și consistentă pentru micul dejun, o gustare sau o cină ușoară
După Paște rămân adesea ouă de Paște în frigider și apare întrebarea – unde să le punem? Pentru a nu le arunca, ci pentru a le folosi într-un mod gustos, puteți face mâncăruri delicioase din ouă. RBC-Ucraina relatează despre ideea de a „utiliza” ouăle de Paște într-un mod gustos.
Salată de ouă
Salata de ouă este o opțiune rapidă, gustoasă și consistentă pentru micul dejun, o gustare sau o cină ușoară.
Această salată de ouă rapidă poate fi preparată în doar câteva minute, ceea ce o face o alegere excelentă pentru cei care apreciază simplitatea și savoarea.
Ingrediente:
- ouă de găină – 3 buc
- cremă de brânză – 300 g
- praz -1 buc.
- paprika măcinată – după gust
- sare
Preparare:
- Se pune crema de brânză într-o salatieră și se curăță prazul bine spălat.
- Se toacă mărunt partea sa albă și o bucățică mică din partea verde.
- Se transferă prazul într-un bol de salată și se amestecă bine crema de brânză și ceapa.
- După aceea, tăiați mărunt ouăle fierte. Puneți-le în salatieră, adăugați sare și paprika, amestecați foarte ușor.