Meatloaf cu ou

Foto: din surse deschise

O mâncare gustoasă cu efort minim

Vă oferim să pregătiți o friptură delicioasă, care va surprinde prin simplitatea preparării și gustul rafinat.

Rețetă

Ingrediente:

  • carne tocată – 500 g
  • ou în carne tocată – 1 buc.
  • ouă în umplutură – 5 buc.
  • brânză – 100 g
  • ceapă – 1 buc.
  • pătrunjel – după gust
  • făină de orez sau de porumb – 20 g
  • usturoi uscat sau proaspăt
  • semințe de susan

Preparare:

  1. Se adaugă oul, ceapa rasă, sarea, usturoiul și condimentele după gust. Se amestecă bine și se „bate” într-un bol.
  2. Se fierb ouăle, se răcesc și se dau pe o răzătoare grosieră. Se toacă mărunt ierburile și se dă pe răzătoare brânza.
  3. Pe o folie alimentară sau pe un covoraș de silicon se întinde carnea tocată într-o formă dreptunghiulară cu o grosime de 1 cm. Se întinde brânza, ierburile și ouăle fierte uniform peste carnea tocată.
  4. Cu ajutorul foliei adezive, se rulează carnea tocată sub formă de sul și se așază pe pergament.
  5. Se presară cu semințe de susan și se introduce în cuptorul preîncălzit pentru 30-40 de minute la 180 de grade.
Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Cheile Nerei