Adăugați ierburi tocate în fiecare farfurie înainte de servire, după dorință
Pregătiți o supă foarte gustoasă și bogată cu pui, fasole și legume pentru prânz. Pentru supă veți avea nevoie de orice: fasole conservată sau uscată, file de pui, legume și condimente, acestea vor da supei un gust și o aromă bogate.
Rețetă
Ingrediente:
- file de pui 300 g
- cartofi 2 buc.
- ceapă 1 buc.
- morcovi 1 buc.
- usturoi 2 căței
- conserve de fasole în sos de roșii 1 cutie
- pastă de roșii 1 lingură. l.
- apă 1200 ml
- ulei vegetal 2 linguri.
- paprika măcinată 1 linguriță.
- frunză de dafin 2 buc.
- piper negru măcinat
- sare
Preparare:
- Spălați legumele, curățați-le. Tăiați ceapa, morcovii, cartofii în cuburi mici, tocați mărunt usturoiul.
- Spălați fileul de pui și tăiați-l în bucăți de mărime medie.
- Încălziți uleiul vegetal într-o cratiță și prăjiți carnea până devine ușor aurie.
- Se adaugă ceapa și morcovii la carne și se prăjesc timp de 2-3 minute, apoi se adaugă usturoiul, cartofii și se toarnă apă fierbinte peste tot.
- După fierbere, se fierbe timp de 10-15 minute.
- Se adaugă fasolea împreună cu sosul, pasta de tomate, paprika, piperul negru măcinat, foaia de dafin și sarea.
- Gătiți cu capacul închis la foc mediu timp de cinci minute.
Adăugați ierburi tocate pe fiecare farfurie înainte de servire, dacă doriți.