Foto: din surse deschise
Nu uitați că carnea tocată trebuie să se infuzeze puțin înainte de gătire
Pentru a face carnea tocată cât mai gustoasă și suculentă, trebuie adăugat unt. Dar nu unt simplu, ci unt congelat.
Înainte de a-l adăuga la carnea tocată, acesta trebuie ras. În acest fel veți obține cea mai delicată textură a viitorului fel de mâncare. Acest lucru va permite mâncărurilor cu carne tocată să fie incredibil de moi, gustoase și suculente, spun bucătarii cu experiență.
Nu uitați că, înainte de gătit, carnea tocată trebuie să se infuzeze puțin. Cel mai bine este să o lăsați în frigider timp de o jumătate de oră, astfel încât condimentele să își degaje aroma și structura să devină mai densă.
Abia apoi carnea tocată poate fi scoasă din frigider, formată în cotlete sau adăugată la găluște. Încercați acest flyhack simplu și surprindeți-vă membrii familiei cu o nouă aromă.