Rulouri de pui: rețetă pentru o mâncare delicioasă cu aromă delicată și umplutură suculentă

Se dovedesc suculente, gustoase și arată foarte apetisant

Rulouri de pui cu o crustă crocantă – un fel de mâncare care poate fi pregătit pentru prânz sau cină și servit cu o garnitură, precum și să le facă parte din meniul festiv. Acestea se dovedesc suculente, gustoase și arată foarte apetisant. Bloggerul culinar Kristin Azizyan a împărtășit rețeta ei pentru acest fel de mâncare.

Rulouri de pui

Ingrediente:

  • piept de pui (mare) – 2 buc;
  • unt – 100-150 g;
  • brânză – 80-10 g;
  • ierburi, usturoi;
  • roșii – 1 buc;
  • ou pentru aluat;
  • făină, pesmet.

Preparare:

  1. Se taie pieptul de pui, se bate, se sărează, se piperează, se unge cu un strat gros de unt, se presară cu brânză, ierburi și usturoi, se pune o bucată de roșie pe margine și se rulează așa cum se arată în video.
  2. Se rulează în făină, apoi se înmoaie în ou și la final se rulează în pesmet.
  3. Se așază într-un vas de copt uns cu ulei și se coace timp de 40-50 de minute, până se rumenesc.
Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Cheile Nerei