Cele mai sănătoase alimente care reduc inflamația și îmbunătățesc sănătatea creierului au fost desemnate

Consumul alimentelor potrivite nu numai că ajută la menținerea energiei și a dispoziției, dar reduce și riscul de boli cronice

Starea noastră de sănătate este direct legată de ceea ce mâncăm. Consumul alimentelor potrivite nu numai că ajută la menținerea energiei și a dispoziției, dar reduce și riscul de boli cronice. Care sunt alimentele considerate cele mai sănătoase? Acest lucru este raportat de site-ul The Mirror.

Care alimente sunt cele mai sănătoase

Cercetătorul Paul Berryman recomandă consumul de terină de somon, care ar trebui combinată cu o salată îmbrăcată cu ulei de măsline. Un astfel de fel de mâncare conține acizi grași omega-3.

Terrina este ceva între o caserolă și un pateu. Baza de gelatină ajută vasul să nu se usuce, ceea ce este specialitatea sa.

Includerea somonului în dieta dumneavoastră poate ajuta la gestionarea inflamațiilor și la îmbunătățirea sănătății creierului și a inimii. Acest pește gustos poate fi chiar mâncarea perfectă pentru cei care doresc să își îmbunătățească musculatura la sală.

Pansamentul cu ulei de măsline este, de asemenea, foarte benefic, deoarece este plin de compuși vegetali cunoscuți sub numele de polifenoli, care pot ajuta la orice, de la creșterea nivelului de zahăr din sânge la susținerea digestiei și a sănătății intestinelor. Există, de asemenea, dovezi care sugerează că polifenolii au proprietăți anti-îmbătrânire, protejând în același timp împotriva unei varietăți de tulburări legate de vârstă.

În ceea ce privește felul principal, Dr. Berryman a sugerat să serviți caserola cu pește, pui sau linte. Proteinele animale și vegetale din acest fel de mâncare sunt extrem de benefice atunci când vine vorba de menținerea sănătății mușchilor și oaselor.

Legumele și leguminoasele sunt, de asemenea, bogate în fibre, care pot ajuta la o serie de probleme, de la digestie și menținerea nivelului normal de colesterol până la reducerea probabilității apariției unor boli precum cancerul și diabetul.

Ce să alegeți pentru desert

Deși mulți oameni cred că budinca ar trebui evitată în timp ce urmați un regim alimentar sănătos, nu este deloc așa. Pentru a completa acest festin extrem de sănătos, Dr. Berryman încurajează gurmanzii să încerce un desert blancmange din iaurt presărat cu nuci.

Iaurtul este bine cunoscut pentru că conține probiotice sănătoase pentru intestine, precum și cantități mari de calciu pentru sănătatea oaselor și proteine, vitale pentru multe funcții corporale, inclusiv repararea țesuturilor deteriorate, reglarea greutății și promovarea sănătății pielii și părului.

Nucile conțin, de asemenea, multe grăsimi sănătoase, vitamine și antioxidanți buni pentru inimă și sistemul digestiv.

Este important să știți că o dietă sănătoasă și echilibrată este o parte importantă a menținerii sănătății și vă poate ajuta să vă simțiți mai bine.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Cheile Nerei