Garnisiți mâncarea finită cu mărar sau alte ierburi după gust
O rețetă pentru carne de porc suculentă care înlocuiește cotletele. Toate rudele care vor încerca acest fel de mâncare la dvs. vor dori cu siguranță rețeta.
Rețetă
Ingrediente:
- file de porc 4 buc.
- piper și sare după gust
- ceapă 1 buc.
- castraveți murați 2 buc.
- brânză tare 100 g
- mărar după gust
- maioneză 2 linguri.
- semințe de muștar 1 linguriță.
Preparare:
- Carnea de porc trebuie tăiată în patru bucăți egale. Se fac incizii deasupra cu un cuțit în cruce pe ambele părți, se sărează și se piperează. Se lasă la marinat timp de 15-20 de minute.
- Într-un bol se amestecă maioneza și muștarul pentru sos. Se îmbracă bucățile de carne cu acesta. Se așază pe o tavă de copt.
- Acoperiți sosul cu cercuri feliate de castraveți murați, ceapă tăiată felii subțiri și presărați cu brânză rasă. Se introduce în cuptorul încălzit la 180 de grade timp de 40 de minute.
- Decorați vasul finit cu mărar sau alte ierburi aromatice, după gust.
Poftă bună!