Rulouri umplute cu șuncă pentru Paște

Un aperitiv foarte interesant pentru o masă festivă care va uimi oaspeții

Doriți să pregătiți ceva interesant și neobișnuit pentru masa festivă? Încercați rulourile de șuncă cu umplutură. Arată foarte frumos pe farfurie, decorează orice masă, nu vă vor lăsa oaspeții indiferenți și cu siguranță vă vor plăcea. Shuba ne spune cum să facem rulouri delicioase cu șuncă pentru Paște.

Rețetă

Ingrediente:

  • Șuncă – 200 g
  • Ouă de pui – 4 buc.
  • Brânză cremă – 200 g
  • Ierburi aromatice
  • Sare, piper negru măcinat – după gust
  • Bulion de carne – 0,5 litri
  • Gelatină – 15 g

Preparare:

  1. Se fierb ouăle tari, se răcesc. Scoateți cojile și radeți-le pe o răzătoare fină. Spălați și uscați ierburile, apoi tocați-le.
  2. Combinați ouăle, ierburile și crema de brânză. Adăugați sare și piper negru măcinat și amestecați bine până obțineți o pastă.
  3. Tăiați șunca în felii subțiri. Puneți umplutura pe centrul fiecărei felii și rulați-o într-un sul. Puteți fixa ruloul cu ierburi.
  4. Se aduce bulionul la fierbere, se sărează, se piperează și se ia de pe foc. Se adaugă gelatina în bulion și se amestecă energic. Se lasă să se răcească și gelatina se dizolvă complet.
  5. Se pun rulourile de șuncă într-un vas, se toarnă bulionul și se ornează cu ierburi. Se pune vasul în frigider până se solidifică complet.
Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Cheile Nerei