Se pare că toată lumea poate crea un astfel de efect în bucătăria sa!
Bucătarii experimentați știu cum să gătească cotletele în așa fel încât din ele să curgă un suc apetisant. Se pare că oricine poate crea un astfel de efect în bucătăria sa!
Cotletele ar trebui să fie moi și suculente, dar ele nu ies întotdeauna așa cum ne-am dori. Cu toate acestea, odată ce veți învăța acest secret culinar, care este folosit de cei mai buni bucătari din lume, veți uita de această problemă pentru totdeauna!
Cum să faci cotletele incredibil de suculente
Vrei ca cotletele să fie fragede și suculente? Trucul este să adăugați puțin suc de fructe la carnea tocată. Măr, lămâie sau portocală – alege în funcție de gustul tău și cotletele tale vor deveni și mai aromate și mai gustoase!
Acidul din suc face carnea mai moale, iar zahărul natural se caramelizează în timpul prăjirii, creând o crustă maro apetisantă. Este suficientă o lingură de suc pentru o jumătate de kilogram de carne tocată. După amestecare, carnea tocată trebuie lăsată la infuzat timp de 15 minute.
Bucătarii profesioniști recomandă nu numai să așezați cotletele finite pe prosoape de hârtie, ci și să le acoperiți cu folie. Acest lucru nu numai că va ajuta la eliminarea excesului de grăsime, dar va păstra și suculența preparatului.