Deși nu este dificil să fierbeți cartofi, nu toată lumea poate să o facă rapid și cu rezultate perfecte garantate
Cartofii fierți apar adesea pe mesele noastre, așa că toată lumea ar trebui să cunoască secretul care va ajuta la obținerea unui rezultat perfect.
Deși fierberea cartofilor nu este dificilă, a o face rapid și garantat cu un rezultat perfect nu este pentru toată lumea. Cu toate acestea, dacă știți un truc simplu, veți reuși întotdeauna. Smakosze vă spune secretul pentru a fierbe cartofi perfecți.
Este clar că prin tăierea cartofilor în bucăți mai mici, puteți reduce timpul de gătire. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că ei nu vor fierbe, ceea ce este exact ceea ce încercăm să evităm.
Pentru a evita fierberea cartofilor și a-i face și mai fragezi cu aromă, adăugați o bucățică mică de unt în oală – 5-10 grame vor fi suficiente pentru efectul dorit.
Untul poate fi adăugat și deja după gătire – nu strică. Iar dacă faceți piure de cartofi, nu uitați să adăugați puțină smântână pentru a-i face foarte cremoși.